Digitalni inkubator

Bolje poslovanje za Vaše poduzeće.

Što Digitalni inkubator nudi?

Digitalni inkubator je osmišljen na način da pruža različite usluge vođenja zadataka, projekata, računa, kadrovske administracije i ostalo.

  • 01 Kadrovska aplikacija

    Vodite evidenciju radnika, kreirajte ugovore o radu, bilježite radne sate, izostanke, godišnje, bolovanja. Kreirajte plan rada te nadgledajte vaše poslovanje.

  • Započnite kreiranjem vaših projekata, otvorite radne naloge i vodite evidenciju zadataka. Bilježite sami svoje aktivnosti, unosite kupce i korisnike. Sve podatke bilježite grafički i tablično bez straha od gubitka podataka.

  • Pomoću CRM-a ili alata za upravljanje odnosima s kupcima upravljajte jednostavno i uvjerljivo. Spremajte sve Vaše dokumente na jedno mjesto, unosite Vaše kupce i korisnike.

  • Vaš Digitalni sudac u radu je upravo ZOR. Saznajte što raditi, a što ne raditi u poslovanju. Zaštitite se na vrijeme i unaprijedite Vaš posao.

  • Nudimo Vam provjerene i točne materijale iz naše Škole poduzetništva i Škole programiranja. Ukoliko ne znate kako voditi svoj posao ili kako informatički ojačati ured, naši materijali znaju.

 

Proizvodi

Ukoliko želite brzo i jednostavno navigirati između različitih alata, kliknite na gornju lijevu ikonu (s tri crte) i odaberite proizvod. Ondje se nalaze sljedeći proizvodi:

Česta pitanja

Imaš neke nejasnoće u vezi korištenja same aplikacije? Postavi nam pitanje u kontakt formi i mi ćemo ti sve objasniti. Pogledaj nalazi li se možda slično pitanje u sljedećem djelu:

Kontakt

Adresa:

Zagreb, Savska cesta 41 / 13 kat

Telefon:

+385 01 36 32 309

Loading
Vaša poruka je poslana . Hvala Vam!